В связи с подготовкой к юбилейной дате, 50-летию основания школы №14, Макеевский лицей №1 "Лидер" собирает информацию о выпускниках. Обращаемся к Вам с просьбой ответить на вопросы анкеты.
Меню сайта

Мини-чат

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 20 » Знову перемоги!!!!
22:10
Знову перемоги!!!!
   17 березня 2014 року в Донецькому обласному російському театрі юного глядача (м. Макіївка) за ініціативою студентської профспілки МЕГІ відбувся ІІ Відкритий творчий фестиваль студентської та учнівської молоді міста "Шевченківська весна"
     Фестиваль проводився за підтримки Управління освіти Макіївської міської ради, Відділу у справах сім'ї та молоді Макіївського виконкому, ректорату та студентської профспілки МЕГІ. Серед запрошених були студенти всіх вищих навчальних закладів міста та учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл. 
   Фестиваль проводився за чотирма жанрами: "Художнє слово", "Авторська поезія і проза", "Театральне мистецтво", "Українська пісня".
Макіївський міський ліцей представляли учениці 10-Б класу Федорова Ольга з музичною композицією "Ой у вишневому садку" та Федорець Ірина з піснею "Така як ти...". Учні 11-В класу Сніжана Хохлова та Богомаз Мойсей виступили з літературною композицією "Слово", а Христина Саніна заспівала пісню "Намалюй". 
 
      Журі та глядачі конкурсу високо оцінили виступи наших учасників, про що свідчить приз глядацьких симпатій, який отримали Христина, Сніжана, Мойсей та Ірина. 
      А головну нагороду "Гран-прі" ІІ Відкритого творчого  фестивалю студентської та учнівської молоді міста "Шевченківська весна" отримала учениця 10-Б класу Макіївського міського ліцею Федорова Ольга. 
      Дипломи, цінні подарунки, овації залу - такою був смак перемоги. 
   Окремих слів заслуговують й ті, хто прийшов підтримати наших учасників, вболівав за них, хвилювався та радів їх перемозі - група підтримки з учнів 10 та 11 класів, на чолі з заступником директора з НВР Клочковою В.В. та куратором Логіновою І.М.  

    Ще раз вітаємо наших Переможців. Зичимо їм успіхів та подальших творчих перемог. 
     Віват, Ліцей!
Переглядів: 776 | Додав: maklicey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Дата

Баннеры

Управление образования города Макеевки

Министерство образования и науки

Донецкий облИППО


Методический центр управления образования города Макеевки

Сайт учителей начальной школы

Поиск

Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Сайт проверен


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz