В связи с подготовкой к юбилейной дате, 50-летию основания школы №14, Макеевский лицей №1 "Лидер" собирает информацию о выпускниках. Обращаемся к Вам с просьбой ответить на вопросы анкеты.
Меню сайта

Мини-чат

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Апрель » 8 » ДПА 9 клас
22:48
ДПА 9 клас

Державна підсумкова атестація 9 клас

Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів ЗНЗ у 2012/2013 н.р.

  1. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з української мови. 9 клас» (укл. Мацько Л. І., Христенок В. Ф., Сидоренко О. М., Мацько О.М.).  Повна версія.
  2. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 9 клас» (авт. Коваленко Л. Т., Михайлова Н. В.). Повна версія.
  3. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Глобін О. І., Єргіна О. В., Сидоренко П. Б., Комаренко О.В.).  Повна версія.
  4. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою(російською мовою). 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.). Повна версія.
  5. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Костильов О. В., Андерсон О. А.).  Повна версія.
  6.  «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з хімії. 9 клас» (авт. Титаренко Н. В., Лашевська Г. А.). Повна версія.
  7. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з англійської мови. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Чепурна О. В., Ворон Г. Л., Шопулко М. Н.).  Повна версія.
  8. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з німецької мови. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Горбач Л. В., Трінька Г. Ю.). Повна версія.
  9. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з французької та іспанської мов. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Клименко Ю. М., Файзуліна Л. М., Костилев А. І., Плієнко В. П.).  Повна версія.
  10. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з історії України. 9 клас» (авт. Власов В. С.). Повна версія.
  11. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації із всесвітньої історії. 9 клас» (авт. Ладиченко Т. В., Камбалова Я. М.). Повна версія.
  12. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з правознавства (практичний курс). 9 клас» (авт. Ремех Т. О.).  Повна версія.
  13. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з художньої культури. 9 клас» (авт. Масол Л. М., Гайдамака О. В.). Повна версія.
  14. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з фізики. 9 клас» (авт. Засєкіна Т. М., Коваль В. С., Сиротюк В. Д., Чернецький І. С.). Повна версія.
  15. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (російська та світова)». 9 клас» (авт. Сімакова Л. А., Снєгірьова В. В.).  Повна версія.
  16. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (Бикова К. І., Кошкіна Ж. О.). Повна версія.
  17. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики. 9 клас»» (авт. Морзе Н. В., Вембер В. П., Кузьмінська О. Г., Войцеховський М. О., Проценко Т. Г.). Повна версія.
Переглядів: 885 | Додав: maklicey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Дата

Баннеры

Управление образования города Макеевки

Министерство образования и науки

Донецкий облИППО


Методический центр управления образования города Макеевки

Сайт учителей начальной школы

Поиск

Календарь
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Сайт проверен


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz